Skip to main content

Interior Design

Menzil Living gaat voor interieurontwerpen met een tijdloze doch exclusieve uitstraling.

Menzil Living

Waarom interieur design?

Een interieur is de basis van fijn wonen. Interieur bepaalt de sfeer, de beleving en het gevoel van een huis. Interieur is daarom een belangrijk onderdeel en kan op krachtige wijze invloed uitoefenen op de algehele uitstraling van een ruimte. Menzil Living werkt op een professionele manier toe naar woonruimtes die perfect passen bij de smaak en stijl van de cliënt, zodat iedere ruimte tot het hart van het huis benoemd kan worden. Er is aandacht voor ieder detail.

Van concept tot oplevering

Menzil Living gaat voor interieurontwerpen met een tijdloze doch exclusieve uitstraling. Om te beginnen starten we met een concept, waarbij de eerste ideeën worden besproken. Dit gebeurt aan de hand van een moodboard, waarbij je inzicht krijgt in de plannen van onze interieur designer. Dit moodboard is uiteraard afgestemd op de eerder besproken wensen voor het interieur. Vervolgens spreken we van een interieurplan, waarin het definitieve interieurdesign zichtbaar wordt in een ontwerptekening. Het design komt nu echt tot leven. In dit plan wordt tevens rekening gehouden met aspecten als licht, vloeren, raambekleding, kleuren, et cetera. Menzil Living creëert een mooi en realistisch eindontwerp. Na de uitvoering en het volledig stylen van de woning is het grote moment aangebroken: de oplevering. Alleen het wauw-effect is goed genoeg voor Menzil Living.

Contact
Menzil Living

De mogelijkheden

De professionele interieur designers van Menzil Living benaderen ieder project met oog voor wat de cliënt wil. Gedurende het project is er nauw contact en is er ruimte voor inbreng van de cliënt. Het is ook mogelijk om het gehele project over te laten aan Menzil Living. We nemen dan alles wat betrekking heeft tot een instapklare woning over van onze cliënten. Van het uitpakken en inruimen van verhuisdozen, gewassen handdoeken die klaarliggen tot keukenkasten die volledig ingeruimd zijn. Je komt thuis in een volledig leefbaar en afgestyled huis.

Portfolio

Are you interested in our services?