Skip to main content

Styling

Het is de bedoeling dat ieder gedeelte van de woning perfect tot zijn recht komt.

Menzil Living

Waarom styling?

Styling is de finishing touch. Materiaalkeuze, kleuren, stoffen, afwerking en accessoires geven een woning persoonlijkheid. Menzil Living begeleidt hierin, zodat het huis een persoonlijke, exclusieve, warme uitstraling krijgt, die past bij jouw wensen. Geen interieur van Menzil Living is hetzelfde.

Styling tot perfectie

Ook tijdens het stylingproces houden we rekening met de functionaliteiten van iedere ruimte. Het is de bedoeling dat ieder gedeelte van de woning perfect tot zijn recht komt. Het blijft niet bij een woonkamer of keuken, maar de styling wordt doorgetrokken in de gehele woning. Denk aan de hal, de master bedroom, badkamer maar ook aan de afstyling van een walk-in-closet of werkplek.

Contact
Menzil Living

Mooi & functioneel

Uit ervaring als moeder weten we bij Menzil Living hoe belangrijk ook de kinderkamers zijn. Hierin zijn wij gespecialiseerd en we zien iedere kinderkamer als een geweldige uitdaging. Wij letten extra op wat een kind nodig heeft: een veilig bed waar hij of zij tot rust kan komen, maar ook ruimte om vrij te bewegen en uren te spelen of studeren. Iedere kinderkamer toveren we om tot een knusse, veilige plek voor elk kind.

Portfolio

Are you interested in our services?